Fillarikalenteri
Tämä sivusto on suljettu, kiitos vierailusta.

Fillarikalenteri on pyöräilijöiden yhteisöllinen kalenteripalvelu

Fillarikalenterista löydät:

  • Yksityishenkilöiden ilmoittamat pyörälenkit ja -retket
  • Kuntopyöräilytapahtumat
  • Pyöräilyseurojen ja lenkkiporukoiden kaikille avoimet yhteislenkit ja pyöräretket
  • Pyöräilyseurojen seuraharjoitukset (rajoituksin)
  • Muut pyöräilytapahtumat
  • Voit lisäksi tallentaa tapahtumiin liittyvät reittilinkit etu- tai jälkikäteen muiden tarkasteltaviksi

Voidaksesi ilmoittaa lenkkejä kalenteriin, sinun tulee rekisteröityä käyttäjäksi. Kalenterin käyttö ja tapahtumien ilmoittaminen on maksutonta.

Tervetuloa käyttäjäksi!

Taustaa

Fillarikalenteri on yhteisöllinen ja reaaliaikainen verkkopalvelu, jonka sisältö muodostuu pyöräretkistä, yhteislenkeistä, kuntopyöräilytapahtumista, kilpailuista ja muista kaikentasoisia pyöräilijöitä kiinnostavista aktiviteeteista.

Kalenteri avattiin helmikuussa 2009 Suomen Liikuntakalenteri Oy:n toimesta. Helmikuussa 2012 palvelu siirtyi Suomen Liikuntakalenteri Oy:n tekemän lahjoituksen myötä Helsingin Polkupyöräilijöiden (HePo) omistukseen. Lahjoituksen tavoitteena oli tukea Fillarikalenterin kehittämistä ja toimintaedellytyksiä siirtämällä se yleishyödyllisen yhdistyksen omistukseen.

Palvelua pyritään uudistamaan vapaaehtoisvoimin, ja uusi versio pyritään julkaisemaan vuoden 2013 aikana. Jos olet kiinnostunut osallistumaan palvelun kehittämiseen, ota yhteyttä.

HePo on vuonna 1981 perustettu yhdistys, jonka päämääränä on turvallisen, sujuvan ja viihtyisän pyöräilyn edistäminen Suomessa ja erityisesti pääkaupunkiseudulla.


Yhteystiedot
Helsingin Polkupyöräilijät
FillarikalenteriKivenlahden Pyörähuolto